Hazeleger Bandenservice Harderwijk organiseert Vredestein Klassieker en Youngtimer Taxatiedagen 2022

Bent u de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker? Kom dan zaterdag 28 mei 2022 naar de Vredestein Klassieker Taxatiedag bij Hazeleger Bandenservice in Harderwijk voor een officiële taxatie en ontmoet andere liefhebbers!

Vredestein Klassieker en Youngtimer Taxatiedag 2022

Bekijk hier foto's van 2020

Laat uw auto professioneel taxeren
Dit jaar vinden voor het 20e seizoen de succesvolle Vredestein Klassieker & Youngtimer Taxatiedagen plaats. Op zaterdag 28 mei is dit ook weer bij Hazeleger Bandenservice in Harderwijk. Tijdens deze dag worden oldtimers, youngtimers en klassiekers door erkende taxateurs op hun juiste waarde geschat. Dit gebeurt conform de officiële “Eurotax glass / Interclassic 5 punten- methode”. Deze methode is gebaseerd op waarneembare factoren die zijn onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen: exterieur, interieur, onderzijde, chroomwerk en diversen.

Binnen een week na taxatie ontvangt u de volledig ingevulde taxatieformulieren thuis. Deze taxatie geldt als een waardebepaling, niet als garantie voor eventuele verkoop. Wat betreft de technische staat van de auto: hier is een nieuw afgegeven kenteken in combinatie met APK vereist. 

Verzekering
Een officiele taxatie van uw voertuig is verplicht voor het verkrijgen van een casco dekking bij uw verzekeraar. Daarnaast moet een verzekerde auto van een bepaalde leeftijd, iedere twee a drie jaar opnieuw worden getaxeerd om in aanmerking te blijven komen voor dekking. Om met een zeker gevoel in uw klassieker te rijden is het verstandig om eens een Vredestein taxatiedag te bezoeken. De taxatiekosten bedragen dan namelijk slechts € 97,-. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van het inhuren van een taxateur, iets dat normaal gesproken zo’n € 150,- of meer kost.

Bandenadvies
De aanwezige specialisten taxeren niet alleen uw auto, maar brengen ook advies uit op het gebied van banden.

Ontmoet andere liefhebbers
Naast deze voordelen is deze taxatiedag een uitgelezen moment om andere klassiekerbezitters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u nieuwsgierig bent naar hoe het er op zo’n dag aan toe gaat.

Komt u ook?
Wanneer? Zaterdag 28 mei 2022
Waar? Nobelstraat 8, Harderwijk (Hazeleger Bandenservice)

Oldtimers motoren
Oldtimer

Hazeleger Bandenservice Harderwijk B.V.

Adresgegevens

Nobelstraat 8
3846 CG Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423500

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.30 uur
Di 7.30 - 17.30 uur
Wo 7.30 - 17.30 uur
Do 7.30 - 17.30 uur
Vr 7.30 - 17.30 uur
Za 8.00 - 12.30 uur
Zo Gesloten
Meer info