Haringparty terug naar ‘sfeer van eer’

Het Plantagepark is op 11 juni 2020 het decor voor de Haring Party, traditioneel georganiseerd door de Jonge Ondernemers Harderwijk (JONH). ​“Terug naar het Vischmarkt gevoel”, aldus Julian ’t Jong, een van de organisatoren.

Haringparty 2020 Harderwijk

Hij stelt dat de vorige twee edities, mede door de locatie (op de langparkeerplaats nabij Dolfinarium en Molen de Hoop) wat aan sfeer moesten inboeten. “Met het Plantagepark hopen we de sfeer van eer weer terug te brengen”.

De locatie is niet het enige dat komende editie anders wordt aangepakt. “Ook de grote sponsortenten komen niet terug. We gaan werken met mooie statafels waaraan bedrijven zich kunnen presenteren.” Er komen twee ‘area’s’, één waar de bedrijven zich presenteren en een met podium en muziek. “Het geheel wordt wat exclusiever. Wat minder publiek, luxere hapjes, een mooie aankleding van het geheel.” Ook de grote artiest blijft dit jaar achterwege. “We willen dat mensen voor het evenement komen, dat er ruimte is om te netwerken. Het moet weer de unieke ervaring worden die het was.”