Haringparty Harderwijk 2019; voorbereidingen in volle gang!

Donderdag 13 juni 2019 zal hét netwerkevenement van de Veluwe weer plaatsvinden; de Haringparty! De Haringparty is een gezellig netwerk evenement waarmee de Jonge Ondernemers Harderwijk (JONH) op ludieke wijze het nieuwe Haringseizoen inluiden. 

Voor de dertiende keer op rij organiseren de jonge ondernemers een spetterende haringparty. Heel ondernemend Harderwijk (e.o.) is weer uitgenodigd om de opening van het haringseizoen te komen vieren.

Dit jaar zetten de Jonge Ondernemers Harderwijk de vernieuwde koers door. En wel op een nieuwe locatie; te weten voor het dolfinarium tegenover de vernieuwde strandboulevard. ‘Dit jaar willen we nog groter uitpakken als vorig jaar met een spetterend optreden van Wolter Kroes, goeie DJ's en uiteraard de veiling welke vorig jaar goed was voor een recordbedrag van € 33.000,-!’, aldus het bestuur van de Haringparty.
 
Deelname aan de Haringparty 2019 kan via verschillende sponsorpakketten. Naast regionale bekendheid en deelname aan het netwerkevenement van Harderwijk, ondersteunt u hiermee ook enkele (lokale) goede doelen. Voor meer informatie kijk op www.hk-haringparty.nl.
 
Haringparty Harderwijk