Harderwijkse Zaken bestaat 5 jaar!

Wat zijn wij trots! Op 27 mei 2015 gaven Gerrit en Gerdien Beelen samen met burgemeester Harm-Jan van Schaik het startsein voor Harderwijkse Zaken. Vijf jaar later vieren we ons eerste jubileum, en dit doen wij met leuke winacties!

Gerrit en Gerdien Beelen lancering Harderwijkse Zaken 27 mei 2015

"Bij ons vind je lokaal en regionaal nieuws, en (bedrijfs)informatie over lokale ondernemers", aldus Gerdien Beelen.

In vijf jaar tijd heeft het platform flink wat bekendheid gekregen onder de Harderwijkers en Hierdenaren. "We merken dat de lokale bezoekers erg betrokken zijn met wat er in hun stad of dorp gebeurt. Dit zien we terug aan de vele reacties onder artikelen die wij op social media plaatsen, daarnaast blijven de bezoekersaantallen op de website en volgers op onze socials groeien".
 
Nieuws uit Ermelo en Putten
Dat we blijven groeien is ook te zien aan de ontwikkelingen die we doormaken. Halverwege 2018 zijn wij gestart met Ermelose Zaken en Veluwse Zaken tv (ondemand videokanaal) en momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van Puttense Zaken. Houd onze kanalen dus goed in de gaten om te zien wanneer wij van start gaan met ons nieuwe platform! 

Maak kans op leuke prijzen van Harderwijkse ondernemers

Vijf jaar Harderwijkse Zaken willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. De komende weken delen wij een aantal leuke winacties in samenwerking met een aantal Harderwijkse ondernemers.
 
Wat kan je winnen en hoe doe je mee?
Mee doen met de actie is eigenlijk heel gemakkelijk: De komende weken zullen wij de acties delen via social media (Facebook, Instagram, Twitter). Door een reactie onder deze berichten te plaatsten doe je mee met de actie! Heb je geen social media? Geen probleem! Stuur ons dan een mail naar info@harderwijksezaken.nl.
 
Vandaag starten we met de actie:
27 mei 2020 tot 2 juni: Win een gratis lunch, broodje Harderwijkse Zaken, bakje fruit en jus d'orange, voor 2 personen van Kok Experience;

Broodje Harderwijkse Zaken

Vanaf 3 juni volgt de volgende actie. 

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info