Harderwijkse Uitdaging biedt u gratis workshop Goede Zaken

Als maatschappelijke organisatie bent u op zoek naar de beste samenwerking met het lokale bedrijfsleven.

Maar hoe komt u in contact met die bedrijven? Voor antwoorden op die en andere vragen nodigen we u van harte uit voor de inspirerende workshop Goede Zaken.

De workshop wordt op maandagavond 15 februari 2016 aangeboden door de Harderwijkse Uitdaging in samenwerking met Rabobank Randmeren en ZorgDat.
 
De Harderwijkse Uitdaging verbindt het lokale bedrijfsleven met stichtingen, verenigingen, instellingen en organisaties. Het bedrijvennetwerk lost geen grote maatschappelijke vraagstukken op, maar denkt graag mee, stelt materialen beschikbaar en schakelt haar netwerk in om concrete aanvragen te realiseren. Met de workshop Goede Zaken weet u straks nog beter hoe uw organisatie handig gebruik kan maken van het lokale bedrijfsleven. 

Help ik heb geld nodig!

Vragen als ‘Hoe kan ik sponsorgeld binnenhalen?’, ‘Waarom zou een bedrijf belangstelling hebben voor mijn organisatie?’ of ‘Wat heb ik hen te bieden’? komen uitgebreid aan bod. De uitdaging is om naar een andere invulling te kijken dan naar een aanvraag voor financiële middelen, maar vooral te denken in menskracht, materialen, kennis en kunde. Na 2,5 uur weet u hoe u een interessante partner wordt voor het bedrijfsleven. 

Hoofdpunten

Aan de workshop kunnen maximaal 25 mensen deelnemen. Trainer Esther Schoustra gaf afgelopen najaar al een succesvolle interactieve workshop met korte inleidingen en werkopdrachten.

De hoofdpunten van die avond zullen ook op 15 februari worden behandeld:
  • hoe kunnen bedrijven bijdragen aan de belangrijkste plannen of problemen van uw organisatie?
  • wat hebben bedrijven voornamelijk te bieden en wat hebt u bedrijven te bieden?
  • welke bedrijven kunnen interesse voor uw organisatie hebben en hoe kunt u deze bedrijven vinden?
  • do’s en don’ts in de samenwerking
  • uw eigen drie-stappenplan

Praktische informatie


U kunt gratis deelnemen aan de workshop. We verwelkomen u om 19.00 uur bij Rabobank vestiging Harderwijk aan de Hoofdweg 3. De training start om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Alle deelnemers ontvangen bij aanvang een documentatiemap. Per organisatie kunnen twee personen zich aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 8 februari.

Inschrijven?
Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld daarbij graag de volgende zaken:
  • naam organisatie
  • naam (namen) deelnemers
  • e-mailadres voor bevestiging
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Rozeboom, manager Harderwijkse Uitdaging. Telefoon: 06-22400955 of e-mail: [email protected].
www.harderwijkseuitdaging.nl