Harderwijkse Praat, de huiskamer van Harderwijk en Hierden

Er komt een nieuwe talkshow naar Harderwijk en Hierden, boordevol actualiteit, entertainment en diepgang. Presentatoren Evert Blijsie, Billy Goosen en Tabitha Poolen geven een inkijkje in alles wat er in stad en dorp gebeurt.

De nieuwe talkshow brengt Harderwijk en Hierden dichterbij. 

Tabitha Poolen en Billy Goosen gaan in gesprek met de belangrijkste spelers van actuele onderwerpen voor het verhaal achter het nieuws. Evert Blijsie praat met Harderwijkers die een goed verhaal hebben en kijken naar wat hun drijft. We leren Harderwijkers kennen met interessante hobby’s en geven de show een vrolijke noot met lokale entertainers. Twee keer per maand is er een nieuwe aflevering van Harderwijkse Praat en aflevering 1 is te zien vanaf 4 maart. 
 
Productie talkshow door HK13TV 
Harderwijkse Praat wordt gemaakt door vrijwilligers en professionals die betrokken zijn bij de tv-zender. Van visagie tot camera, iedereen zet zijn schouders eronder om een succes van de show te maken. Techniek en regie is in handen van Harm Smit en Ed Keijzer.  
 
Over HK13TV 
Een lokale publieke televisiezender voor en door Harderwijkers en Hierdenaren. Een plek waar we terecht kunnen voor alles over onze stad. Zonder winstoogmerk en met hulp van vrijwilligers. Dat is waar HK13TV voor staat. Daarom zendt de zender een breed scala aan beeldmateriaal uit. Van evenementenverslagen tot de raadsvergaderingen, van historisch beeldmateriaal tot lokaal nieuws. HK13TV is te zien op  www.hk13.tv of CAI-kanaal 13. 

CAI Harderwijk

Adresgegevens

Julianalaan 43
3843 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-410666

Openingstijden

Ma 8.00 - 12.00 uur
Di 8.00 - 12.00 uur
Wo 8.00 - 12.00 uur
Do 8.00 - 12.00 uur
Vr 8.00 - 12.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info