Harderwijkse pelgrim en schrijfster steunt goede doelen met 'De weg van het Hart'

De Harderwijkse schrijft over de pelgrimstochten die zij maakte. Na De hele weg, het boek dat gaat over de pelgrimstocht die ze in 2012 maakte vanuit huis naar Santiago na een periode van ziekzijn met sarcoïdose, verschijnt nu: De weg van het hart; Een pelgrimstocht van Montpellier naar Pamplona, op weg naar een nieuwe balans.

Dit nieuwe boek is het verslag van de pelgrimstocht die zij in het najaar van 2019 maakte na een periode van mantelzorg voor haar moeder met dementie en haar overlijden.

Ange is in het dagelijks leven klankwerker en Mindful coach. Rondom de verschijning van het boek biedt zij in haar praktijkruimte in Harderwijk ‘innerlijke pelgrimstochten’ aan, individuele sessies waarin ze met mindfulness meditatie en klanken die aan de natuur doen denken mensen meeneemt op reis. Hierbij richt ze zich op mensen die, bij voorbeeld vanwege mantelzorgtaken, ziekte of beperkingen, zelf geen pelgrimstocht kunnen maken.

Als u het boek koopt bij een van de volgende verkooppunten gaat de volledige verkoopopbrengst naar de patiëntenvereniging Sarcoïdose.nl: Readshop Stadsdennen, Bruna, en Primera, Luttekepoortstraat. De opbrengst van de ‘innerlijke pelgrimstochten’ gaan naar diverse doelen die aansluiten bij het boek: Alzheimer Nederland, MantelzorgNL en I’ll push you (pelgrimstochten voor mensen met een handicap).

Pelgrimsboek De weg van het hart Ange van Ommen Harderwijk