‘Harderwijkse ondernemers verwennen medewerkers Ziekenhuis Sint Jansdal’

Het Coronavirus heeft gezorgd voor enorm veel werk en verantwoordelijkheid, bij de medewerkers van het Ziekenhuis Sint Jansdal. De druk op de schouders van de mensen in de zorg was en is nog steeds enorm. Om onze dankbaarheid en trots uit te spreken, willen we deze toppers eens extra in het zonnetje zetten; met wat lekkers.(Bekijk de video!)

Harderwijkse ondernemers overhandiging pakket zorgmedewerkers St.Jansdal

Omar Dahak (de Boterlap Harderwijk & Ermelo), Corné Wegerif (Bakkerij Wegerif Harderwijk & Ermelo) en Peter van den Berg (Visspecialist Dries van den Berg & Zn.) hebben voor 500 man Heineken 0.0 bier, Koek & Banket & Hollandse nieuwe meegebracht om het complete ziekenhuis-team te verwennen

‘Hollandse Nieuwe in het land = dokter aan de kant’   
Dat stond vroeger op de spandoeken van de visboer, nu is dat natuurlijk wel heel gekscherend gezegd. Maar vis is heel gezond en haring in het bijzonder, want het bevat enorm veel omega 3; dus goed voor hart en bloedvaten.

Deze week is de eerste Hollandse nieuwe weer in het land en vanaf vrijdag verkrijgbaar, maar dit jaar krijgen de Ziekenhuis medewerkers de primeur; en eigenlijk is dat zwaar verdiend aldus Visspecialisten Dries & Peter van den Berg.

‘Vis moet zwemmen’
Omar Dahak & Gert Boonen vinden als betrokken horecamannen het bijzonder knap, hoe de medewerkers van het Ziekenhuis zich staande houden. Een hele opgave om de zorg en hulp te verlenen aan de Corona patiënten in combi met de reguliere zorg in het ziekenhuis. Drinken onder werktijd is natuurlijk niet verstandig, maar vis moet zwemmen; en daarom trakteren wij iedereen op een heerlijk Heineken 0.0 biertje.

‘Koek & Banket als hart onder de riem’
Corné Wegerif had al snel in de gaten dat de mensen in het ziekenhuis, wel buitenproportionele prestaties moesten leveren. We bedachten dus snel een spaaractie voor lekkernijen voor het ziekenhuis personeel. Klanten konden een bijdrage in de pot doen, welke wij hebben verdrievoudigd. Dat leverde de dikke som van ruim € 1000,00 op ! Voor dit bedrag hebben wij saucijzenbroodjes, gevulde koeken en andere Lekkernijen gebakken.

Gert Boonen en Peter van den Berg haringhappen Harderwijk
Harderwijkse ondenemers bieden verwenpakket aan zorgmedewerkers St.Jansdal
 

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma 9.30 - 18.30 uur
Di 9.00 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info