Harderwijkse molen verkoopt oliebollen

Wie afgelopen week via de Burgemeester de Meesterstraat Harderwijk binnen is gereden, kan het niet zijn ontgaan. Op de stelling van de Harderwijkse molen hangt een enorme banner. 

‘Oliebollen’ is van veraf duidelijk te lezen. Een onmogelijk te missen oproep om langs te komen bij de molen en voor de komende feestdagen je verse oliebollen maar ook appelbeignets hier te kopen

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers worden er de komende weken op woensdagen en zaterdagen oliebollen verkocht. Uiteraard wordt er ook volop verkocht op 30 en 31 december. Op de laatste twee dagen van het jaar zelfs al vanaf 09.00 uur.

Tien oliebollen gaan voor 8,80 euro over de toonbank maar ze zijn natuurlijk ook per stuk te koop. Dan kosten ze 0,95 euro. De opbrengst van de oliebollenverkoop wordt gebruikt om nieuwe winterkleding aan te schaffen voor de vrijwilligers.

Bestellen?
Oliebollen kunnen nu al besteld worden via [email protected].
Geef duidelijk aan welke producten u wilt bestellen, de juiste hoeveelheid en de datum dat de bestelling opgehaald wordt bij de molen. Op 30 of 31 december kunnen bestellingen worden afgehaald

Natuurlijk kunt u ook bij de molen zelf terecht om oliebollen te halen of te bestellen.

Op de volgende dagen is de winkel geopend en liggen de oliebollen en appelbeignets voor uw klaar:
  • Woensdag 22 december       12.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 29 december       12.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 30 december       09.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 31 december              09.00 – 17.00 uur
Molen de Hoop oliebollen