​Harderwijkse cafés en Oranjevereniging organiseren avondvullend programma

Virtuele kroegentocht en pubquiz in Harderwijk: ‘We brengen Koningsnacht bij je thuis’.

Haal je oranje boa maar uit het stof, trek je oranje-outfit aan en zet de borrelbox klaar! Oranjevereniging Harderwijk presenteert op Koningsnacht, maandagavond 26 april - live vanuit de studio van Green Offices - een gezellig en avondvullend programma met een Harderwijkse pubquiz en een virtuele kroegentocht.

Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Het programma start om zeven uur op 0341stream.nl.

Harderwijkse pubquiz
Feest-DJ Niels brengt je met zijn gezellige muziek in de stemming. Om acht uur start de pubquiz, gepresenteerd door niemand minder dan Willem-Alexander en Maxima! Er zijn vier spelrondes met in elke ronde winnaars. Aan het eind is een verloting: alle deelnemers maken dan kans op een extra hoofdprijs.

Virtuele kroegentocht
Rond half tien gaan de kroegen open! Virtueel: vanuit elk café komt een livestream met een eigen programma en lekkere muziek. Onder andere Bar Nicky’s Inn, Café Ome Co, Café Gauwigheid, De Boterlap en Sir Jack doen mee. Vanuit Green Offices draait DJ Niels samen met DJ Proto Bytez uit Zeewolde de sterren van de hemel. Feest gegarandeerd!

Contact met anderen?
Met één klik ga je naar de ZOOM-room van je favoriete café. Ook staan de chats de hele avond open voor je verzoekjes en vragen. Zo kun je dit coronajaar op Koningsnacht tóch gezellig samen feesten!

Het werkt eenvoudig
Ga met je laptop of pc naar 0341stream.nl. Daar kom je terecht in het hoofdscherm en klik je op één van de verschillende deelnemende kroegen. Je komt dan direct online in de kroeg van je keuze, waar een deejay bekende nummers draait. Wil je naar een andere kroeg? Dat gaat simpel: je klikt dan op een andere kroeg en dan sta je zo in een andere omgeving met een andere DJ.

Via Zoom kun je naar de breakout-room van de kroeg waar jij op dat moment de livestream van kijkt. Zo zie je ook de andere mensen die thuis aan het genieten zijn! Gezellig toch?

De pubquiz speel je met je smartphone. Tijdens de uitzending leggen we uit hoe de pubquiz verder werkt. Onze tip: sluit je laptop aan op je TV. 0341stream.nl is een initiatief van Accent Communicatiemakers en wordt kosteloos beschikbaar gesteld aan de Oranjevereniging Harderwijk en de horeca van Harderwijk.



Team Oranjevereniging Harderwijk