Harderwijks Mannenensemble op tournee

Het Harderwijks Mannenensemble bestaat al meer dan 30 jaar vanaf 2002 onderleiding van John van Straaten. Dit jaar doet het ensemble een "rondje van 3 concerten in de regio": Op 1 maart in de Catharinekapel te Harderwijk, 15 maart in de oude van De oude Kerk van Ermelo en op 29 maart in de Vredeskerk te Nijkerk.

Een greep uit ons programma : Shenandoah, een arrangement Jack Schrader; Sure on this shinning night, Morten Lauridsen; Pains Angelicas; Sanctus van Gounoud, enz.

Medewerking wordt verleend door Maria den Hartog, mezzo sopraan bekend van optreden in binnnenland en buitenland en van radio en TV. Henk Veldman, piano. Hij studeerde aan het Groningen Conservatorium en is nu organist van de Foteinkerk in Amerfoort en Nanda Schouten uit Harderwijk als cellist.  Zij begeleidt diverse koren bij concerten en Johan van Straaten onze dirigent.

De entreekaarten van € 10,- (incl.consumptie) zijn te koop bij Primera in Harderwijk, bij Riemer&Walinga Boekhandel in Ermelo en in  Nijkerk bij Boekhandel Rood Been of te bestellen per e-mail w.r.willemsen@gmail.com