Harderwijker Kennis Quiz speelt zich af bij Veluvia

Bedrijven kunnen zich nog inschrijven voor de komende editie van de jaarlijkse Harderwijker Kennis Quiz met Dim van Rhee als presentator. Een team bestaat uit drie personen. Plaats van handeling is ditmaal Veluvia bij de Vissershaven. De voorrondes spelen zich vanaf 20 uur af op de maandagavonden 4, 11 en 18 maart. De finale staat gepland voor 25 maart. 

Door de jaren heen was Hotel Baars de vaste stek van de kennisquiz met zijn veelal onmogelijke vragen. Vanwege een verbouwing moest de organisatie echter een ander onderkomen vinden. Omdat de ruimte bij Veluvia beperkter is kunnen per voorronde maximaal elf teams meedoen.

Ook in 2019 blijft de opzet van de Harderwijker Kennis Quiz dezelfde. Allereerst is er een teamronde met vijftig meerkeuzevragen die op een tablet beantwoord worden. Na de pauze volgt een individuele ronde met vertegenwoordigers van de drie hoogst scorende teams. Uit elk van de drie voorrondes plaatsen de beste vier teams zich voor de finale. Het inschrijfgeld is verlaagd naar vijf euro per deelnemer.  
 
Gezien het beperkte aantal plaatsen is snel aanmelden van belang. Dit kan via quizharderwijk@solcon.nl met vermelding van de naam van het team, de drie leden en eventuele voorkeur voor de eerste, tweede, of derde voorronde.