Harderwijker Haringparty 2016 krijgt vele goede-doelen verzoeken

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen voor hét netwerkevenement van de Veluwe, de Haringparty, zijn al in volle gang!

Op woensdag 15 juni 2016 zullen we de Vischmarkt weer op haar grondvesten doen laten trillen. Dit pittoreske plein met  haar rijke visserijverleden en cultuurhistorische waarde zal weer worden omgetoverd tot het toneel voor alweer de elfde editie van de Harderwijker Haringparty.

De verkoop van sponsorpakketten is in volle gang en  Auto Flevo/2-Lease is wederom de hoofdsponsor. Traditiegetrouw gaat de opbrengst van het eerste vaatje Harderwijker Hollandse Nieuwe naar meerdere goede doelen, hier zijn inmiddels meer dan 18 aanmeldingen voor binnen gekomen via de Harderwijkse Uitdaging.

De organisatie, Stichting Haringparty maakt  binnenkort de gekozen goede doelen bekend. ‘Het is altijd lastig om ieders verzoek te kunnen honoreren, maar we hebben in samenwerking met een onafhankelijke commissie een aantal keuzes gemaakt. We hopen op ruimhartige bieders en daardoor een mooie opbrengst van de veiling, zodat we de gekozen goede doelen een dikke cheque kunnen overhandigen’  
aldus Peter Jansen – woordvoer HK 16 Haringparty
 
De Haringparty wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. Een nieuw bestuur wil met een frisse blik haar eigen stempel drukken op dit prachtige evenement, waarbij men door saamhorigheid te creëren, zoveel mogelijk wil proberen op te halen voor de goede doelen! Door gebruik te maken van diverse leveranciers, bedrijven en scholen tracht de stichting Haringparty een zo breed mogelijk sociaal draagvlak te creëren en een netwerkevenement neer te zetten waarbij de kosten zo laag mogelijk blijven.  

Het nieuwe bestuur gaat er dan ook een bijzondere elfde editie van maken, met ludieke aanvullende veilingitems en een hoog komedie gehalte. De bezoekers zullen van begin tot eind worden vermaakt en er gaan zelfs geruchten dat er “Koninklijk” bezoek zal zijn! Uiteraard is ook aan de inwendige mens gedacht. De hele avond worden de gasten voorzien van heerlijke Hollandse Nieuwe en culinaire hapjes. Dit jaar is als dresscode gekozen voor smart casual met een vleugje rood, wit en blauw!

Aanwezig zijn bij de Haringparty 2016 in Harderwijk?

Ook dit jaar zijn er weer de vertrouwde sponsorpakketten te krijgen. Interesse en/of nog geen kaarten? Neem dan contact op via de site www.hk-haringparty.nl of stuur een mail naar [email protected] 

Wilt u helpen als vrijwilliger met de opbouw en afbouw van de Haringparty of in de horeca op de avond van de Haringparty, stuur dan een mail met motivatie naar [email protected]   
 
Meer informatie over de Haringparty?
Bekijk de website www.hk-haringparty.nl voor het laatste nieuws.
De Haringparty is ook via social media te volgen:
Twitter @HKharingparty
Facebook.com/HKharingparty

Haringparty Harderwijk foto Fotostudio Merjenburgh

Foto: Fotostudio Merjenburgh