Harderwijk op IJs bouwt op

Met nog een week te gaan zijn de eerste voorbereidingen van Harderwijk op IJs al zichtbaar. 

Het Oude Stadhuis is al versierd in kerstsfeer en de Markt is vrij van terrassen. Een leeg en kaal aangezicht en dus tijd voor leven in de brouwerij!

En dat is in aantocht, want vrijdag worden de materialen geleverd, zodat de opbouw zaterdag kan starten. De ijsvloer moet zo snel mogelijk waterpas liggen, zodat de vriezers hun werk kunnen doen. Volgende week donderdag vanaf 19.00uur wordt de ijsbaan namelijk geopend! Daarna is het vijf weken lang genieten van schaatsen, winterse sfeer en gezelligheid midden in het centrum van Harderwijk. Een mooie manier om de laatste weken van het jaar door te brengen.
 
In het Winterpaviljoen is het genieten van lekkers, terwijl je de schaatsmoves gadeslaat. Je komt oude bekenden weer tegen en kletst weer gezellig bij terwijl zoon- of dochterlief geniet op het ijs. Drie weekjes later kan er ook weer gegleden worden in het Hortuspark, want in de kerstvakantie vind je daar weer de enorme reuze glijbaan. Met banden glijd je om het hardst naar beneden en geniet je van de snelheid.
 
Zowel het schaatsen als het glijden is straks thuis op de bank weer te volgen op de website van Harderwijk op IJs als ook op HarderwijkFMtv op kanaal 14 van je televisie. Elke dag switchen acht camera's live tijdens Harderwijk Winterstad, terwijl je naar muziek luistert van HarderwijkFM. Je kan dus eigenlijk niet meer om Harderwijk op IJs heen. Zien we je gauw op het ijs?

Harderwijk op IJs opbouw