Harderwijk Live: Back to the 90's

22 juli gaat Harderwijk Live terug in de tijd met een Back to the 90’s Party! Alle registers gaan open! Wie kent ze niet?!

Harderwijk Live zaterdag 22 juli 2023 - Back to the 90's

NAKATOMI
Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle Free, nr. 5-hit Sing en de ongekende meezing classic Children of the night. Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Klubbheads VS DJ Boozywoozy
Klubbheads en DJ BoozyWoozy maakten eind jaren ’90 en jaren ’00 furore met meer dan een dozijn internationale hits, waaronder hun eigen ‘Hiphopping’, Party Affaire’, ‘Here We Go, One more Try’, Turn UP The Bass’ en ‘Jumping Around’. De clips waren niet weg te denken van de grote muziek channels.

Children of the Night
Zo’n 10 jaar geleden vond in Harderwijk het feest ‘Children of the Night’ plaats, een ode aan de mooiste 90’s dansplaatjes en vernoemd naar dé megahit van Nakatomi. De Harderwijkse dj’s van die avond zijn als Children of the Night verder gegaan en hebben ondertussen op menig festival de meute flink in beweging gekregen. Deze editie staan ze voor het eerst op Harderwijk Live, om jou de zolen onder je schoenen vandaan te laten dansen. En hoe vet is het dat ze nu samen op de line-up met niemand minder dan Nakatomi staan, de cirkel is rond.
Een avondje terug naar de 90’s met de lekkerste deuntjes uit die tijd.




Harderwijk Live