Harderwijk Live 19 augustus: Harderwijk Live Fever

Harderwijk Live goes disco met een knipoog op zaterdag 19 augustus met de allereerste editie van Harderwijk Live Fever. Disco leeft! En met maar liefst 4 acts die de heerlijkste disco van toen en nu door de speakers knallen, hoef je die avond echt niet meer stil te staan.

Harderwijk Live 19 augustus 2023 - Harderwijk Live Fever

DISCO SNOLLY
Ergens in het vacuüm tussen disco classics uit de jaren 70 en 80 en house zweeft Team Disco Snolly. Gewapend met een microfoon en extravagante discopakjes staat dit illustere trio garant voor een heleboel glitter, glamour en herkenbare hits. Disco from the future, ready te be served. Een hogere concentratie Snolly dan dit ga je echt niet krijgen!

fissABBAnd
Zeg je disco, dan denk je aan ABBA, dé Zweedse disco pioniers uit de jaren ‘70. En hoewel de originele dancing queens alleen nog maar digitale optredens geven is hun Hollandse alterego fissABBAnd springlevend. Tijdens hun energieke optredens komen de beste ABBA songs voorbij, verpakt in een glitterende disco medley vol romantiek en nostalgie. Dat wordt meezingen en dansen tot je erbij neervalt. Mama mia, here I go again…

TUNEBASED
Stel, je heet Teun en je groeit op in het kleine boerendorp Beesd, dan is TUNEBASED natuurlijk een geniale vondst. Als op jonge leeftijd merkte Teun dat zijn passie bij muziek ligt. Sindsdien is deze spontane energieke gozer niet achter de draaitafels weg te slaan. Met zijn unieke mix van de dikste (tech)house en disco classics van vroeger en nu is TUNEBASED een graag geziene gast op menig festival. Of zoals hij zelf graag zegt: het is pas echt feest met TUNEBASED.

Guylian
De Amersfoortse Guylian is in Harderwijk inmiddels een bekend gezicht. Naast lokale events als Blije Bietjes en Man Overboord Festival geeft hij ook op festivals als Lepeltje Lepeltje, Into the Woods en Best Kept Secret acte de presence. Verwacht een groovy disco set om die voetjes eens lekker van de vloer te krijgen.

Harderwijk Live Fever
Aanvang: 20.00 uur
Harderwijk Live