Harderwijk gaat naar het Democratiefestival in Nijmegen

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus is het Democratiefestival in Nijmegen. Alle gemeenten in Nederland zijn uitgenodigd om met een bus naar het festival te komen.

De gemeente Harderwijk nodigt Harderwijkers en Hierdenaren uit om samen een bezoek te brengen aan het festival.

Het festival vindt plaats op stadseiland Veur Lent in Nijmegen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Democratiefestival.nu. De toegang is gratis.
 
ProgrammaIedereen, jong en oud, is welkom. Het Democratiefestival biedt een divers programma met meer dan honderd debatten, lezingen, live interviews, stadssafari's, exposities en heel veel andere activiteiten, zoals een politiek circus en een zweefmolen. Er zijn bekende en onbekende mensen om mee in gesprek te gaan over onderwerpen als werk en inkomen, gezondheid, duurzaamheid, onderwijs en jeugd en over de manier waarop we met elkaar samenleven. Het volledige programma én alle sprekers zijn te vinden op www.democratiefestival.nu. 
 
Vervoer via de gemeente
Bij voldoende interesse kan de gemeente Harderwijk voor beide festivaldagen het vervoer regelen. 
Inwoners die met de bus mee willen reizen, kunnen zich tot en met 26 augustus aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Hierbij hebben wij de volgende gegevens nodig:
  • Naam (bij meerdere personen graag alle namen opgeven)
  • Welke dag zij zich hebben aangemeld
  • Telefoonnummer
  • E-mailadresAanmelding voor het festival en invulling van de dag is voor eigen verantwoordelijkheid.
 Democratiefestival 2019