Harderwijk doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

Op zaterdag 5 en 12 november openen gastvrije huiseigenaren hun deuren tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. 

Overal in Nederland kunnen bezoekers ideeën opdoen op het gebied van duurzaam bouwen en wonen.

De huizenroute biedt een unieke kans om eens langs te gaan bij een duurzaam huis in de buurt. Wij ondersteunen dit initiatief en moedigen inwoners aan hun woning open te stellen.
 
Een weekend weg winnen
Op www.duurzamehuizenroute.nl staat een grote variatie aan voorbeeldwoningen. Van een gerenoveerde tussenwoning, houtskeletbouw, ecowoning tot een duurzaam monument uit 1855 die aan de slopershamer is ontsnapt. De Nationale Duurzame Huizen Route roept iedereen op die ervaring heeft met duurzaam wonen in gemeente Harderwijk, om ook zijn huis aan te melden. Of het nu gaat om ervaring met HR++-glas, warmtepomp of de bouw van een passiefhuis: alle ervaringen zijn welkom. Huiseigenaren die mee doen maken kans op een weekend weg in een duurzaam chalet van VeluwsBospark.
 
Openingstijden opgeven
Deelnemers kunnen zich via www.duurzamehuizenroute.nl aanmelden. Rond 20 september ontvangen zij een link naar het openingstijdenformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerlies van de Ridder van Majada Projectmanagement via [email protected].