Harderweide: Veluwse Woonweelde

Op de grens van Drielanden, de Veluwe en het Wolderwijd verschijnt nieuwbouwplan Harderweide. In totaal worden hier de komende jaren ongeveer duizend woningen gebouwd. 

In gezellige buurtjes van steeds ongeveer 50 tot 80 woningen.

Vanaf het moment dat je straks de sleutel van je nieuwe huis krijgt, woon je hier dus in een ‘af’ buurtje en kun je direct genieten van al het moois dat Harderweide te bieden heeft: ruime, comfortabele en energiezuinige woningen in een buurt met veel groen en water. En dat alles met de fraaie natuur van de Veluwe én voorzieningen als winkels en scholen om de hoek!
 
Het woningaanbod in Harderweide is heel gevarieerd. Er komen koop- en huurwoningen in verschillende prijsklassen en uiteenlopende woningtypes. Of je  nu voor het eerst gaat samenwonen, opgroeiende kinderen een fijn thuis wilt geven, of juist wat comfortabeler wil gaan wonen nu de kinderen weer de deur uit zijn: in Harderweide vind je ongetwijfeld een woning naar je smaak in een woonmilieu dat bij je past. En dat kan al op relatief korte termijn. We verwachten in de loop van 2016 te starten met de verkoop. Als alles volgens plan verloopt krijgen de eerste bewoners al in de zomer van 2017 de sleutels van hun nieuwe huis!

Harderweide Harderwijk