Happy Camper Festival at Home

Nodig je twee beste vrienden uit bij je thuis, vul je koelkast met lekkere drankjes en je vriezer met je favoriete snacks. Zet je tv op standje burenruzie en zorg dat al je digitale vrienden ook kijken.

​Als jullie niet naar ons mogen komen - brengen wij het feestje wel naar jullie toe! 

Happy Camper Festival at Home is een initiatief vanuit Stichting Onderstroom. Wegens de regelingen omtrent het Corona-virus, heeft Onderstroom besloten om dit jaar het evenement Happy Camper Festival online te laten plaatsvinden, in plaats van op locatie. Juist omdat alle evenementen niet meer plaats mogen vinden, wilde wij wél een feestje door laten gaan

Al jaar en dag zijn wij opzoek naar unieke locaties om evenementen te organiseren in- en rondom Harderwijk. Toen wij hoogte kregen van De Fabriek, zijn wij meteen om tafel gegaan met de jongens achter De Fabriek voor mogelijkheden. Het unieke karakter van deze locatie sluit perfect aan bij datgene wat wij voor ogen hebben bij een evenementenlocatie. Een rauw randje met eindeloze mogelijkheden.

Voor iedereen die thuis zit, en toch behoefte heeft aan het saamhorigheidsgevoel van een evenement, hebben wij Happy Camper Festival at Home opgezet. Helaas kunnen we momenteel niet met z'n alle op locatie dansen, een drankje doen en er één groot feest van maken; dus brengen wij het feestje maar naar de mensen thuis!

children of the night
 
Zaterdag 30 mei van 16:00 tot 23:30 vullen wij jouw huiskamer/tuin/balkon/garage vol met muziek, en kun jij zelf voor een goed gevulde (koel)kast zorgen, zodat we er samen een feestje van kunnen maken! 
Een beleving op livestream is nooit gelijk aan het gevoel van saamhorigheid wat je krijgt tijdens een evenement. Desalniettemin gaan wij ons uiterste best doen om dit gevoel tóch bij de mensen thuis te krijgen, door alles uit de spreekwoordelijke kast te trekken qua licht, geluid en beeld. 

Het gemis van een feestje is goed merkbaar bij iedereen. Zo wilde wij deze kans niet voorbij laten gaan, en een heel jaar niks van ons laten horen is niet onze stijl.

Het Happy Camper Festival at Home vindt 30 mei plaats van 16:00 tot 23:30.
Tune 30 mei hier in en hou onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Frathouse Harderwijk