Hakron beton en woningbouw is op zoek naar een engineer

Hakron Nederland B.V. Hakron is sinds 1968 toeleverancier van producten in de beton- en woningbouw en prefabbetonindustrie. De afgelopen jaren hebben veel nieuwe producten via het magazijn van Hakron de bouwplaats bereikt.

Producten die het werk in de betonbouw stroomlijnen en veiliger maken. Hakron geeft inhoud aan deze vooraanstaande positie op basis van goede kwaliteit, fair pricing en persoonlijke inzet. Bovendien blijft Hakron werken aan innovaties en kwaliteitsverbeteringen.

De gehele groep waar Hakron onderdeel van is bestaat uit ruim 110 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf. Zij spelen creatief in op de vragen van hun klanten en bedenken vernieuwende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Innovatie is dan ook een onderscheidend kenmerk van het Hakron assortiment, waarbij altijd voorop staat: de praktijk dient als uitgangspunt. De ambitie van Hakron is de onderneming verder te laten groeien en het marktaandeel te vergroten.
 
Hakron is nu nog gevestigd in Nunspeet, maar zal medio 2021 verhuizen naar een nieuw te bouwen pand in Harderwijk.

Wat ga je doen als Engineer?

  • In deze functie heb je een breed en afwisselend takenpakket op het snijvlak van techniek en commercie. Je bent verantwoordelijk voor het maken van offertes en/of adviezen voor constructieve marktconforme oplossingen voor onder andere wapeningssystemen, hijsankers, dwarskrachtdeuvels en gevelverankeringen, en het uitwerken hiervan na opdracht. Je rapporteert aan de Senior Engineer.
  • Je werkt in een team van engineers die al werkzaam zijn bij de organisatie. Van deze collega’s leer je de producten, producteigenschappen, technische (on)mogelijkheden, werkwijzen en processen kennen.
  • Op basis van de door voornamelijk bouwbedrijven en constructiebureaus aangeleverde tekeningen werk je ontwerpen uit en maak je calculaties ten behoeve van opdrachten of offertes. Vanuit jouw expertise analyseer je bouwtekeningen, inventariseer je wensen, eisen en specificaties en doe je terugkoppeling over technische (on)mogelijkheden. Je introduceert creatieve, technisch en commercieel slimme en klantgerichte oplossingen voor de vraagstukken van klanten. Je legt vervolgens, samen met je commerciële collega, een offerte voorzien van een technisch voorontwerp voor aan de klant.
  • Bij verkregen opdrachten zorg je ervoor dat alles tot in detail is uitgewerkt en gereed is voor productie. Gedurende dit proces heb je regelmatig contact met opdrachtgevers, constructeurs, architecten en leveranciers voor de perfecte afstemming van het project. Tevens zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken zoals specifieke wensen/eisen en levertijden duidelijk worden vastgelegd in de opdrachten en worden gecommuniceerd richting de productieafdeling.
Functie-eisen
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding HTS of HBO Bouwkunde.
  • Je hebt enkele jaren kennis en ervaring met de genoemde werkzaamheden.
  • Je hebt kennis van computersystemen als MS Office en Autocad.
  • Kennis van BIM/Revit is een pre.
  • Je wilt graag hard werken in een omgeving die flink in ontwikkeling is.
  • Jouw technische kennis weet je goed om te zetten naar begrijpelijke taal.
  • Je geef proactief advies aan jouw (interne) klant.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband jouw werkzaamheden uitvoeren.
  • Je bent snel in het leren van nieuwe dingen en denkt graag positief mee.
  • Je bent secuur, betrouwbaar en administratief goed onderlegd.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
  • Kennis van de Duitse en Engelse taal is een duidelijke pre.
Het aanbod
Naast goede primaire en secundaire voorwaarden bieden wij een goed salaris en een bijzonder uitdagende functie waar veel ruimte is voor jou, jouw ideeën en jouw ontwikkeling. Bij Hakron werk je in een informele en vernieuwende bedrijfscultuur.
 
Interesse?
Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar [email protected] ter attentie van Sabine Kroesemeijer, HR Manager. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Alexander Zalm, Engineer, via telefoonnummer 0341 – 27 88 43.

www.hakron.nl

Hakron beton en woningbouw Nunspeet Harderwijk