Haal de lente in huis met onze interieurtips!

Yes! Berg je bontjes, kleedjes en plaids maar weer op… het is lente! Heb jij al last van lentekriebels? 'Zo in je nieuwe huis' wel hoor! In de winkel in Putten komt het prille lentegevoel je tegemoet. Breng ook de lente in je interieur, aan de hand van slimme en trendy seizoen woonstyling tips!

Lentebloeiers voor binnen en buiten
Een simpele, maar zeer effectieve tip: zet (binnen en buiten) lentebloeiers neer! Gebruik vrolijke takken, bloesems of bloemen zoals magnolia, kersenbloesem, tulpen, krokussen, narcissen en hyacinten. En geef je huis en tuin in een handomdraai een vrolijke voorjaarsboost!

Te donker in huis? Gebruik lichte kleuren voor een optimale weerkaatsing van het licht!

Schilder je muur in je favo lentekleur of heb je echt zin in iets nieuws? Komen de muren op je af? Of wil je gewoon een statement maken? 

Voorzie je muur van een kek bloemenbehangetje of een nieuwe kleur. Wil je je kamer breder laten lijken? Schilder de twee kortste muren in een donkerdere tint. Groter? Houd de basis – plafond, muren, kozijnen en deuren – wit.

De mooiste kleurinspiratie…
Welke kleur kies je? Er zijn zóveel verschillende verftinten en behangsoorten verkrijgbaar, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Onze stylistes weten precies wat een bepaalde kleur met een ruimte doet… welke smaak en stijl je ook hebt, we helpen je graag met de juiste keuze om je kleurrijke, frisse look te geven.

Tip! Versterk het zonlicht door het gebruik van goudtinten.

De kleurtips voor de lente: harde, diepe kleuren zoals geel, blauw, roze en groen. Voor een vrolijke, frisse en superstoere touch aan je interieur! Wat je nog steeds veel ziet, zijn grafische prints en bonte kleurencombinaties. Ook helemaal leuk! 

Ben je er nog niet helemaal uit? Check de Pinterest-pagina van 'Zo in je nieuwe huis'  voor laatste lentetrends en meer kleur- en interieurinspiratie!

The finishing touch is ook heel belangrijk in een mooi interieur. Kies voor kleurrijke accessoires en kussens voor een nieuwe, frisse sfeer. Denk aan een tafelkleed met bloemenprint, kussens en kaarsen met zachte pasteltinten, lichte raambekleding, een kleurrijke (kinder)tekening of schilderij aan de muur… 

Aan de hand van een paar simpele trucs creëer je het ultieme lentegevoel!

Wil je een keer écht wat anders? Bekijk de uitgebreide behangcollectie van onderstaande merken voor leuke, verfrissende, creatieve behangprints en inspiratie: 
  • Eijffinger 
  • Casamance (bekijk de behangboeken in onze winkel) 
  • Esta 
Voor wat betreft muurverf zijn de ‘Meiling Superlatex’ en ‘Meiling Acryl interieur’ absolute aanraders. Perfecte kwaliteit, voor een uitstekende prijs! 

Succes met het stylen van je interieur!

Heb je nog vragen? Of interieurtips nodig? Laat je gratis en geheel vrijblijvend adviseren in de verfspeciaalzaak: Meiling interieur en decoratie in Putten. Zien we je snel?