Grote potloodtekenwedstrijd voor het goede doel voor het ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk!

Henk Bakker tekent al zo'n 14 jaar de meest mooie plaatjes van Harderwijk. Zijn tekeningen hebben oude stadsgezichten en de visserij van vroeger als thema.

Sinds drie jaar heeft hij ook een “winkeltje” in de hal van ziekenhuis St. Jansdal. In dit winkeltje zijn ansichtkaarten en onderzetters met de tekeningen van Bakker te vinden.  

Het geld opgehaald door Bakker met de verkoop van de onderzetters en ansichtkaarten, schenkt hij aan het project “Angst verminderen bij kinderen” van Stichting Vrienden van St. Jansdal. Vanwege de Coronacrisis is het winkeltje van Bakker in het ziekenhuis tijdelijk gesloten. Als ambassadeur van het ziekenhuis mist hij zijn winkeltje en de mensen enorm. Om toch in contact te blijven met de buitenwereld heeft hij een leuke potloodtekenwedstrijd bedacht!

Wie maakt de mooiste potloodtekening tekening!
Maak een potloodtekening op A4, A3 tekenpapier of op welk materiaal dan ook. Een tekening die jezelf leuk vindt om te maken en dat mag echt van alles zijn. Gooi al je tekenvaardigheid in de strijd en je zult zien dat tekenen echt leuk is. Alleen het moet echt wel een potloodtekening zijn. Jouw keuze of je het in kleur of zwart/wit gaat doen. Iedereen kan aan deze prijsvraag meedoen van 1 tot 100 jaar. Maak van je originele tekening een foto en mail deze naar tekenwedstrijd@henkbakkerpotloodtekeningen.nl. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd te vermelden in de mail!
 
De tekeningen worden door een deskundige jury beoordeeld bestaande uit: Agnes van der Meer (St. Jansdal ziekenhuis) • Gerdien Beelen (Harderwijkse Zaken) • Peter Rotering (Multicopy) • Otto Buttner (OGB Design) en • Henk Bakker (Potlood tekenaar)
 
U heeft de tijd tot 1 oktober 2020 om uw tekening (of meerdere) in te zenden. Van de winnende tekening worden onderzetters gemaakt voor de verkoop voor het goede doel van het ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk.
 
Prijzen die te winnen zijn:
  • 1e prijs: Alle 32 onderzetters van Harderwijk (zie de onderzetters)
  • 2e prijs: 20 onderzetters naar keuze
  • 3e prijs: 10 onderzetters naar keuze
De uitslag van de prijsvraag wordt half oktober 2020 bekend gemaakt o.a. via de website van Henk Bakker. (www.HenkBakkerPotloodtekeningen.nl)

Potloodtekenaar Henk Bakker Harderwijk
(Fotograaf Otto Büttner)