Groep 5 van basisschool De Schakel wint wisselbeker schoolzwemmen

Het was een spannende strijd dit jaar maar de winnende klas van de schoolzwemmen wisselbeker is bekend! Sypie ging op pad om de kinderen te verrassen en de beker uit te reiken. 

Ieder jaar strijden de scholen die bij De Sypel komen schoolzwemmen om de wisselbeker

Door gedurende het jaar spellen te spelen kunnen zij punten verdienen. Dit jaar was het een nek aan nek race. Er moest zelfs een extra spel gespeeld worden omdat twee scholen evenveel punten hadden behaald. 

Maar deze week was dan eindelijk de winnende klas bekend. Groep 5 van juf Rinkse van basisschool De Schakel wint de beker dit jaar! 

Omdat het zo een spannende strijd was dit jaar wisten de kinderen nog van niets. Reden voor Sypie om naar de school te gaan en zo de kinderen te verrassen met de beker. Wat zijn de kinderen blij. Naast de beker wint de klas namelijk ook een middagje zwemmen in het buitenbad bij De Sypel. Gefeliciteerd groep 5 van basisschool De Schakel!

Certificaat tijdens schoolzwemmen
Kinderen uit groep 5 en 6 van 20 basisscholen uit Harderwijk hebben wekelijks schoolzwemmen bij zwembad De Sypel. Veel kinderen behalen aan het einde van het schooljaar dan een certificaat voor reddend of survival zwemmen. Ook deze week zwemmen er weer veel kinderen af voor hun certificaat bij De Sypel. Een feestje dus!

Schoolzwemmen wisselbeker zwembad de Sypel