GroenRijk Plantencentrum Harderwijk opent haar deuren!

Vrijdag 11 september opent het GroenRijk plantencentrum haar deuren. Dit plantencentrum is gevestigd aan de Krommekamp 3 te Harderwijk in de kassen naast de Welkoop-vestiging. 

Het aanbod zal overheersend groen zijn, dus kamerplanten, bomen en struiken en tuinplanten. En natuurlijk wordt dit groen-assortiment aangevuld met gerelateerde producten.

Een compleet en compact groen-assortiment voor de tuinliefhebber, maar ook voor binnenshuis. Het GroenRijk Plantencentrum is een onderdeel van GroenRijk Nunspeet met als ervaren ondernemers Focke en Stephan Segers. Zij zien volop kansen om de inwoners van Harderwijk en omstreken op het gebied van groen te bedienen vanuit het GroenRijk Plantencentrum. Heel veel planten in ons GroenRijk plantencentrum en natuurlijk dagelijkse aanvoer van verse planten aldus een enthousiaste ondernemer Stephan Segers.

Het wordt een waar eldorado van planten gecombineerd met persoonlijk vakkundig advies van de ondernemers. De locatie is in eerste instantie tijdelijk betrokken tot 31 december, daarna zullen wij verder in overleg met de eigenaar van het pand bekijken hoe wij hier een vervolg aan gaan geven. Maar voor nu grijpen wij de kans om de inwoners van Harderwijk kennis te laten maken met ons als GroenRijk ondernemers door dit Plantencentrum te openen aldus een stralende Focke Segers.

Het GroenRijk Plantencentrum wordt geopend met spectaculaire aanbiedingen, dus inwoners van Harderwijk en omgeving opgelet: u bent vanaf 11 september van harte welkom bij GroenRijk Plantencentrum Harderwijk!