Gratis Paling voor Aalt & Aaltje met de Aaltjesdagen

De woorden: Paling, Harderwijk en de Aaltjesdagen worden vaak in één zin genoemd. Ze zijn ook eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, Harderwijk staat bij velen in het land, dan ook bekend om z’n gerookte paling.

‘Op deze landelijke Palingfeestdag, moeten we de Paling dan natuurlijk ook wel extra aandacht geven’; vinden Dries & Peter van den Berg van Palingrokerij Dries van den Berg.

Bijzonder veel mensen, eten traditiegetrouw dan ook vers gerookte Paling met de Aaltjesdagen. We houden op zaterdag doorlopend rookdemo’s voor onze winkel, om extra sfeer en informatie te geven over het mooie ambachtelijke product paling.

Maar als klap op de vuurpijl krijgen alle mensen die in Harderwijk geboren zijn, en Aalt of Aaltje heten een gratis portie gerookte paling uitgereikt op zaterdag 9 juni.

Om klokslag 14.30 uur en op vertoon van hun paspoort of identiteitskaart, zullen Dries & Peter van den Berg deze mensen trakteren op een gratis portie vers gerookte paling.
 
De locatie waar het plaats vindt is voor de viswinkel & palingrokerij aan de Burgemeester de Meesterstraat 11. Een fotograaf zal een groepsfoto maken, en er zal een shantykoor zijn om wat leuke meezingers ten gehore te brengen. Vorig jaar waren er bijna 80 Aalten & Aaltjes bij de uitreiking, dus er wordt ook dit jaar weer een grote groep bofkonten verwacht.
 
Zie ook www.aaltjesdagen.nl voor het complete programma

Aalt en aaltjes gratis paling tijdens aaltjesdag bij Dries van den Berg Harderwijk

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma 9.00 - 18.30 uur
Di 9.00 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info