Gratis optreden van Clown Kees tijdens de 5e Zomermarkt

Tijdens de Zomermarkt van woensdag 19 augustus, wordt het vast weer een dolle boel op de Vischmarkt. 

Clown Kees komt namelijk langs met zijn show “De geldmachine”. Kees is inmiddels een graag geziene gast op de zomermarkt. Al eerder kwam hij naar Harderwijk met zijn pipowagen. Al snel had hij toen de lachers op de hand met zijn grappige show. Aanstaande woensdag is hij terug en dat is dolle pret voor jong en oud.  
         
Op deze vijfde editie van de Zomermarkt in de Binnenstad van Harderwijk, is er weer van alles te beleven. Leuke kraampjes, gezellige terrassen, mooie winkels. Voor kinderen is er ook van alles te doen tijdens de zomermarkten. Zo staat er een bungee-trampoline op de bouelvard. Op de Vischmarkt kunnen kinderen zich gratis laten smincken. Natuurlijk mag muziek niet ontbreken!
 
De kramen van de Zomermarkt zijn te vinden op de Markt, in de Donkerstraat, de Schoenmakerstraat, de Luttekepoortstraat, de Vischmarkt en op de Boulevard. Maar ook in de overige straten is van alles te beleven. Bijvoorbeeld in de Hondegatstraat. Net als afgelopen week is hier weer live muziek te horen, verzorgd door de troubadour Henry Nuyen. De rode loper ligt weer voor u uit en in de winkels zijn leuke acties. 

1e twee uur gratis parkeren in de Houtwal en op Westeinde

Ook in de zomermaanden profiteert u van de parkeerproef van de Gemeente Harderwijk. Op het Westeinde en in de parkeergarage Houtwal, parkeert u van maandag tot en met vrijdag nog steeds de eerste twee uur gratis.

zomermarkt harderwijk