Gratis Energie Spreekuur Endura op locatie, 9 maart bij Dries v.d. Berg & Zn.

Komt ook en laat u informeren. Zoals iedereen weet leven we in een wereld, waar de grilligheid van de energiemarkt grote impact heeft. De energieadviseurs van Endura, staan belangeloos voor iedereen klaar om hen te voorzien tips en trics om de energieverbruik te verlagen en een lagere energierekening te verkrijgen.

Het kan bijvoorbeeld te maken hebben met: isolatie, zonnepanelen, energiecontracten, slimme maatregelen in huis, energiesubsidie, etc. De adviseurs weten daarvan

Het energiespreekuur van Endura wordt standaard gehouden op de 3e zaterdag van de maand maar op 9 maart staan de adviseurs voor u paraat bij Vishandel Dries van den Berg, van 11.00 t/m 15.00 uur. Voor de geïnteresseerden die een uitgebreid adviesgesprek hebben gehad, biedt Rabobank Randmeren via dit spreekuur een gratis P1-meter voor thuis aan(stroom/gas informatie tool), zodat je kunt meten waar je energie, soms ongemerkt, naar toe gaat.
 
De energieadviseurs zien u graag verschijnen!
U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar. De koffie wordt u aangeboden Vishandel Dries van den Berg & Zn. Zij ondersteunen dit initiatief graag, want ook bij deze betrokken Harderwijkse onderneming staat verduurzaming hoog in het vaandel. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van: Warmterugwinning, Led verlichting, optimale isolatie, warmtepompen en onlangs geïnstalleerde zonnepanelen.
 
Aanmelden is niet noodzakelijk.
 
Zaterdag 9 maart van 11.00 t/m 15.00 uur Vishandel Dries van den Berg & Zn.
Zaterdag 6 april bij Wereldwinkel Harderwijk,
Zaterdag 4 mei bij VVOG Harderwijk

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info