Grandcafé de Liefde organiseert cocktailworkshop

Op dinsdagavond 18 december sorteert Grandcafé de Liefde voor op de feestdagen met een unieke cocktailworkshop. Grandcafé de Liefde is hiervoor te gast bij Ome Co in Harderwijk. 

Shaker van dienst is Harderwijks eigen bartender Erik. Hij deelt zijn cocktailkennis graag met de deelnemers, die daarna zelf aan de slag gaan.

Deelnemers aan de workshop krijgen eerst een gedegen introductie over de geschiedenis van de cocktail en over de verschillende ingrediënten, technieken en tools. Daarna gaan zij zelf aan de slag met twee eigen creaties. Aan het eind van de avond wordt de beste cocktail gekozen.

De cocktailworkshop begint om 20.00 uur. Deelname kost € 20,- per persoon, inclusief cocktails en hapjes. Opgeven kan tot en met 12 december via de website www.grandcafede liefde.nl. Iedereen is welkom. Cocktails shaken en proeven is niet verplicht; gewoon aanschuiven en genieten van de entourage en feestelijk sfeer kan ook. Drankjes buiten de cocktailworkshop om zijn voor eigen rekening.
 
Organisatie: Grandcafé de Liefde
De cocktailworkshop bij Ome Co is een initiatief van Grand Café de Liefde. Grandcafé de Liefde staat voor gastvrijheid, goede gesprekken, respect, acceptatie, vrolijkheid en diepgang. Eerder dit jaar organiseerde Café de Liefde een kampvuuravond, een politiek café, het evenement Kerk in de Kroeg met Theo Tomassen en een goedbezochte avond in CinemaxX over de Vijf Talen van Liefde.
 
Eigen locatie
Grand Café de Liefde hoopt over enige tijd de deuren te openen van een eigen locatie in Harderwijk. Hier komt een café waar iedereen kan aanschuiven en onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris gesprekken kan voeren van mens tot mens en van hart tot hart.

Coctail workshop Cafe de Liefde in Harderwijk

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info