Goossen Luytjes uit Harderwijk brengt Klassieker 'Rode Rozen 2.0' tot leven!

Wie kent niet de klassieker 'Rode Rozen' waarmee Jantje Koopmans in 1984 landelijk bekendheid genoot. (Bekijk de video)

De zingende vastgoedman Goossen Luytjes uit Harderwijk, die daarnaast al jarenlang teamleider is bij voetbalvereniging VVOG, heeft samen met platenbaas Ronald Visch en producer Roy Otters nagekeken of dit lied ooit opnieuw was uitgebracht

Het refrein bleek wel in meerdere medleys voor te komen, maar als feestnummer in het geheel nog nooit. De knoop werd doorgehakt en Roy kreeg de opdracht om een nieuwe orkestband te maken waarin de accordeon niet mocht ontbreken.

Daarmee heeft Goossen de eerste muzikale stap gezet waarvan hij nu nog niet weet hoe dit eindigt. In ieder geval heeft Goossen een zangcoach in handen genomen die hem de zangtechnieken gaat leren.

De aanleiding om de microfoon te pakken dateert uit het jaar 2004. "Ik kwam destijds in contact met zang Cock Zwanenburg die vaak feestjes op het strand organiseerde. Hij spoorde me aan om voor het publiek een lied te zingen. De menigte reageerde best positief. Ik had er nooit bij stilgestaan dat dit iets voor mij zou zijn. Naderhand trad ik wel vaker op in de voetbalkantine van VVOG, in diverse kroegjes en tijdens buurtfeestjes, aldus Goossen".

De CD single 'Rode Rozen 2.0' is vanaf NU verkrijgbaar

De videoclip, opgenomen door Wescur/TCA zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisie stations te zien zijn.

Boekingen & informatie

Goossen Luytjes