‘Goed advies voor een eerlijke prijs’

Ze kan bogen op wel 28 jaar ervaring en heeft sinds 2015 een eigen mobiel reisbureau. In dit interview legt Linda van Haaster van The Travelclub uit wat haar drijft en wat d’r ambities zijn.

“Bij mij boek je een reis die echt bij je past!”

Linda van Haaster stelt reizen samen en werkt met betrouwbare reisorganisaties. The Travelclub is een franchise-organisatie, lid van ANVR en SGR, dus je geld is gewaarborgd. Vooral voor verre reizen en reizen met een groep of (grote) familie is men bij Linda aan het goede adres.

“Zelf online een mooie reis samenstellen is nog niet zo eenvoudig, het online aanbod is namelijk ontzettend groot. Steeds meer Harderwijkers willen om die reden goed advies tegen een eerlijke prijs. In veel gevallen kan ik juist helpen met besparingen, door bijvoorbeeld te boeken bij een Duitse organisatie; daar zijn reizen namelijk vaak veel voordeliger.”

Een specialist die de weg kent en alles regelt en ontzorgt, zo kan de gesprekspartner worden omschreven. “Zelf heb ik ook veel reiservaring; ik ben bijvoorbeeld net terug uit New York, waar ik veel hotels heb bezocht en ook goed mijn weg weet te vinden, zodat ik het beste advies kan geven.”

Ze komt langs op afspraak. “Ik boek niet alleen de reis, maar ik regel ook zaken als verzekeringen, transfers, excursies, openbaar vervoer-kaarten, parkeren op luchthavens, stoelen op vluchten, inchecken, alle reispapieren enzovoort enzovoort. Boeken via mij kost niets extra’s en je krijgt er ontzettend veel service bij.

Mijn verdienmodel zit aan de kant van de reisaanbieder in de vorm van commissie, zodat het jou niets extra’s kost!”

Mail : linda@thetravelclub.nl

Tel: 06-39437364
www.thetravelclub.nl/linda
www.facebook.com/thetravelclublinda