Gluren bij de buren: Ga op cultuursafari en bezoek 90 optredens in vele wijken van Harderwijk

Van Drielanden tot Hierden: in heel Harderwijk kan zondag 3 juli genoten worden van podiumkunst in de tuinen en huiskamers van bewoners.

Op zondag 3 juli gooien Harderwijkers hun deuren en tuinhekken wagenwijd open en zullen er optredens van lokale podiumkunstenaars te zien zijn in huiskamers en tuinen verspreid over de gemeente

Het programma van Gluren bij de Buren Harderwijk zit bomvol verrassingen, vanaf nu uit te pluizen op www.glurenbijdeburen.nl. 

Het is tijd om weer eens op avontuur te gaan naar cultuur. Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten vertonen hun kunsten in intieme setting. Op elke deelnemende locatie treedt een act drie keer op tussen 13:00 uur en 18:00 uur. In totaal zijn er 90 optredens op 31 locaties. 

Hoofdpartner van Gluren bij de Buren is dit jaar SPAR, bekend van de winkels in dorpen, steden, langs de snelweg, op universiteiten/ hogescholen en op vakantieparken. John van der Ent, Algemeen Directeur van SPAR: “Onze kracht als gemakswinkel ligt in de lokale aanpak. Net zoals Gluren bij de Buren dat doet. Daarom dragen wij graag bij aan de ontmoeting en verbinding tussen bewoners binnen verschillende wijken en gemeenten die meedoen.”

Plan je eigen gluurroute
Op de website is het volledige en meest actuele programma te vinden, met landelijk in totaal maarliefst 1500 deelnemende locaties om een weg door te banen! Ook kan er een eigen route uitgestippeld worden om te printen of om te delen met goede buren en verre vrienden en samen te gaan gluren.
 
GLUREN BIJ DE BUREN HARDERWIJK
Zondag 3 juli 2022
13:00 - 18:00 uur
Entree: pay what you can
Reserveren is niet nodig
www.glurenbijdeburen.nl 

Gluren bij de Buren foto Sabine van Nistelrooij
(Foto Sabine van Nistelrooij)