Gitaarles óók voor de kleine beurs

Door Leonie Janssen - Toen gitaardocent Geert de Vries  vernam dat kinderen om financiële redenen niet langer naar o.a. de muziekschool konden voor gitaarles, trof hem dat zeer. Zeker omdat hij muziek een belangrijk onderdeel vindt voor de ontwikkeling van een kind.

Hij besloot zijn gitaarlessen voor eenieder toegankelijk te maken. Door het lesgeven in zijn huis aan de Van Brakellaan 40 te Harderwijk bespaart hij direct al een aantal hoge kosten. Daardoor kan hij gitaarles voor slechts een derde van het gangbare tarief, 10 minuten langer les en de lesboeken gratis aanbieden. Alles geschiedt in eigen beheer, waarbij partner Tineke Munnik o.a. de administratie voor haar rekening neemt.

Met zijn 25 jaar ervaring als gitaardocent weet hij in korte tijd de nieuwkomer al goed wegwijs te maken op het instrument

Privéles of in groepsverband het kan allemaal. Daarnaast mogen leerlingen gebruik maken van de aanwezige gitaren, zodat ook daarin niet direct kosten hoeven te worden gemaakt.

Het geeft de Vries een goed gevoel dat hij de leerlingen die met grote tegenzin hun lessen niet konden voortzetten bij hem voor een aangepast tarief alsnog verder kunnen studeren. Van de ouders krijgt hij ook regelmatig te horen dat zij erg opgelucht zijn dat hun kind gewoon door kan gaan met de studie.

Leerlingen tot 14 jaar volgen bij de Vries uitsluitend les in aanwezigheid van een ouder of verzorgende. Volgens de Vries is aangetoond dat kinderen dan meer ontspannen zijn en daardoor makkelijker leren.

Nieuwsgierig geworden? Het is mogelijk  geheel vrijblijvend een gratis introductie les te volgen.

Mail of bel voor een afspraak of meer informatie naar: [email protected] of bel  0341-427689