Spookrijder gezocht nav ongeluk zaterdagavond op de A28 bij Harderwijk

Zaterdagavond 18 april rond 22.00 uur heeft een bestuurster van een personenauto een spookrijder ontweken op de A28 afslag Harderwijk-Zuid.
 

De bestuurster kwam op de A28 vanaf Amersfoort bij de afslag Harderwijk-Zuid een spookrijder tegen. Hierbij is de bestuurster in de slip geraakt en over de kop geslagen en met de auto aan de overzijde van de sloot naast de A28 terechtgekomen.

Op eigen kracht is de bestuurster uit de auto geklommen en heeft ze 112 gebeld. De plaats waar de auto terecht is gekomen is in het donker vanaf de A28 moeilijk zichtbaar. Een tijdje later is er een automobilist, mogelijk vergezeld van een paar mannen/jongens, bij de plaats van het ongeluk stil gaan staan. Deze persoon vroeg of alles goed was, waarop de bestuurster, aan de andere kant van de sloot, aangegeven heeft dat ze 112 had gebeld. Hierop is de automobilist met zijn passagiers doorgereden.

De bestuurster is er zelf gelukkig zonder verwondingen afgekomen, maar is wel heel erg geschrokken. Graag komt de familie in contact met de spookrijder, de automobilist (en/of zijn gezelschap), die later op de plaats van het ongeval gestopt is, of iemand anders die hier iets van gezien heeft.

Mocht u iets gezien hebben, mail dit dan naar info@harderwijksezaken.nl, zodat wij dit kunnen doorgeven aan de familie.