Gezellig straattheaterfestival op Hemelvaartsdag in Harderwijk

Op donderdag 5 mei, Hemelvaartsdag én Bevrijdingsdag, zijn de winkels in de Binnenstad geopend. Elk jaar werken de ondernemers in de Binnenstad een leuk programma uit op deze dag.

Jong talent gezocht!
Dit jaar mogen kinderen hun kunsten vertonen als ‘Living Statue’, oftewel Levend Standbeeld. Verdeeld door de stad staan al 4 echte Levende Standbeelden. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er een workshop. Altijd al eens willen proberen om een levend standbeeld te zijn? Doe dan mee. Je kunt je hier alvast voor opgeven via [email protected].

Ben je niet zo goed in stilstaan, maar wil je wel laten zien wat je kan? Neem dan je favoriete muziekinstrument mee en zoek een leuk plekje om muziek te maken. Voor elke artiest hebben we een leuke attentie. Meer informatie is ook te vinden op www.heerlijkharderwijk.nl.

Gratis suikerspinnen en schminken
Je laten schminken als een echte tijger, clown of een mooi elfje? Dat kan op deze dag. En om de pret compleet te maken, geniet je ook nog even van een gratis suikerspin.

Makkelijk én gratis parkeren op verschillende locaties
Op de locaties Vuldersbrink, Klooster, Plantage, Vitringasingel en Westeinde kunt u op Hemelvaartsdag gratis parkeren. Parkeert u in de Houtwalgarage? Dan parkeert u ook deze dag de eerste 2 uur gratis.
straattheater binnenstad harderwijk hemelvaartsdag 2016, 5 mei