Geslaagde opening KRC Accountants & Adviseurs Harderwijk

Afgelopen vrijdag 22 mei is het kantoor van KRC Accountants & Adviseurs aan het Engelserf 35 in Harderwijk officieel geopend.

Vanaf 16.00 uur stroomde het kantoor vol met klanten, relaties, partners, kennissen en bekenden. Het werd een gezellige receptie waar bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje het kantoor konden bekijken en waar gelegenheid was om bij te praten en te netwerken.
 
Tijdens de bijeenkomst werd ook een officieel openingswoord gedaan door respectievelijk de vestigingsleider Everhard van Pijkeren en directielid Jan Smit van de hoofdvestiging in Wezep. De heer Smit sprak vertrouwen uit in de vestiging Harderwijk en overhandigde een traditioneel Harderwijks pondje paling als extra motivatie en stimulans.

Refererend aan een groot schilderij met bomen op het kantoor ziet Van Pijkeren er naar uit iets te kunnen betekenen voor de vele lokale ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien op gebied van fiscaliteit, administratie, management informatie, automatisering, overnames en prognoses.