Geslaagde middag bij Stichting De Maretak tijdens Wereldkankerdag

Stichting De Maretak, steunpunt voor mensen met kanker, kan terugkijken op een geslaagde inloopmiddag die ze zaterdag 3 februari organiseerde ter gelegenheid van Wereldkankerdag. 

Tijdens dit evenement werd het boekje Slimme vogels gepresenteerd, waarin gasten van De Maretak openhartig vertellen over hun ervaring met kanker

Met de aanschaf van dit boekje voor € 5 steunt u het werk van de Maretak.

Ook de Lionsclub Harderwijk steunt het werk van de stichting. Dit bleek zaterdag toen de president van de Lionsclub een cheque van € 2.000,00 overhandigde aan de voorzitter van De Maretak. Verder waren er een informatiemarkt, diverse lezingen, verwenmomentjes en muziek van Samba at Sea en het Hounddog Duo. De Maretak draait geheel op de inzet van 75 vrijwilligers en biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan activiteiten voor mensen met kanker (of die kanker hebben gehad) en hun naasten.

Heeft u de inloopmiddag gemist? Kijk dan op  de website en schuif een keer aan bij een van de activiteiten: www.demaretakveluwe.nl. Bellen mag ook: 06-4182 9887 of volg ons op facebook https://www.facebook.com/DeMaretakVeluwe.

Cheque Lions aan de Maretak Veluwe
Links Marc Groenveld president van de Lions, links Peter de vries