Geslaagde editie volleybaltoernooi VVH!

Eindelijk mochten we weer! De sporthal is weer open voor binnensport, de volleyballers hebben (té) lang stilgezeten, tijd voor een leuke opening van het seizoen! En wat voor één....

Ze hebben afgelopen zaterdag 4 september eindelijk weer een ontzettend leuk volleybaltoernooi mogen organiseren bij Volleybal Vereniging Harderwijk!

De hoofdsponsor van dit ondertussen jaarlijkse volleybaltoernooi is Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg. Mooie bekers, palingprijzen en heerlijke hapjes voor bij de borrel werden gesponsord. Een fijne bijdrage aan een sportief initiatief als je het aan de volleyballers vraagt!

Het is dan ook niet gek dat de naam 'Dries van den Berg Palingtoernooi' vele teams uit de regio wist te enthousiasmeren! Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2 speelden allemaal tegen een aantal teams, waardoor ze maar liefst 15 teams te spelen hadden in de middag. Alhoewel het aan balgevoel in sommige situaties nog ontbrak, was het vooral opluchting en enthousiasme wat overheerste! Iedereen genoot ontzettend van het weer volleyballen en samenzijn! 

De eerdere edities waren vooral gericht op de vier bovenstaande teams. Dit jaar werd het toernooi uitgebreid met ook leuke speelmogelijkheden voor de jeugd in de ochtend. Ook hier waren in totaal maar liefst 11 teams enthousiast aan het volleyballen. Een ontzettend leuke uitbreiding, en zeker voor herhaling vatbaar!

VVH Volleybaltoernooi Harderwijk

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info