Germano organiseert deze zaterdag 15 mei in samenwerking met PME Legend: de PME Legend Denim Experience

De PME Legend Denim Experience ging afgelopen maart van start en toert door het hele land. Op zaterdag 15 mei organiseert het team van PME Legend in samenwerking met Germano de PME Legend Denim Experience in Harderwijk. Deze dag staat geheel in het teken van de PME Legend jeans.

PME Legend specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Germano Menswear het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies

Daarnaast ontvangt iedere consument die een PME Legend jeans aanschaft een mooie incentive cadeau! Iedere consument die deze dag voor € 249,- aan PME Legend kleding aanschaft, ontvangt een PME Legend gift met een waarde van € 79,95. En, bij € 499,- een gratis leren weekendbag t.w.v. € 349,-!

Germano en PME Legend heten je deze zaterdag van harte welkom in Harderwijk aan de Academiestraat 8.

OVER PME LEGEND
PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie. Van de manier waarop het is ontworpen en de stoffen die worden gebruikt tot de badges, details in de afwerking, het draagcomfort en de hoge kwaliteit.
 
PME LEGENDS FLYING COLORS
In de Lente-Zomer ‘21 collectie halen we inspiratie uit het rijke kleurenpalet van vliegtuigen. Naast het ontwerp van elk type vliegtuig wordt de uitstraling voor het grootste deel bepaald door de speelse en inspirerende kleurenschema’s die op de buitenkant worden gebruikt. Deze zogenaamde Liveries van vliegtuigen zijn vaak oogstrelende kunstwerken en een ware bron van inspiratie. Voor PME Legend hebben we de liveries Bare Metal, Cheatlines, Euro White en Billboard gebruikt als vertrekpunt voor een kleurrijke, gevarieerde Lente-Zomer collectie. 
In de capsule collectie staat de ‘classic wing’ van PME Legend centraal en zijn de kleuren black & corn yellow de rode draad, waarmee we het nieuwe seizoen een vernieuwende, frisse start geven. 
 
BARE METAL
De naam zegt het al, bij deze livery is alles gestript en een vliegtuig alleen gedecoreerd met de naam en een embleem of monogram van een luchtvaartmaatschappij. In de collectie zie je deze stijl direct terug door het gebruik van solide, mono kleuren en gedetailleerde naden of the look & feel van naden. De nadruk ligt hier vooral op de constructie van een het product. Denk aan gebogen en verstevigde naden, een verstevigde front/back yoke, verstevigde schouders en gevormde zijpanelen. De nadruk ligt op de afwerking van de naad, zodat het idee van blank metaal in elke stijl duidelijk zichtbaar is.
 
CHEATLINES 
Deze livery wordt gebruikt om met decoratieve horizontale strepen een vliegtuig visueel te stroomlijnen. Een enkele cheatline wordt een 'rule' genoemd en meerdere cheatlines worden 'tramlines' genoemd. Cheatlines kunnen ook andere decoratieve elementen bevatten zoals het logo van een vliegmaatschappij. In deze collectie ligt de focus op geplaatste (delen van) cheatlines, waarbij ook ritsen en ritsbanden fungeren als cheatlines, wat in het design zorgt voor optische illusies.
 
BILLBOARD
Een livery kleurstelling waar het logo of de merknaam centraal staat. Logo carriers brengen we naar een next level en het logo op de achtervleugel hebben we vertaald naar ‘half wing’ artwork, dat een ode is aan de originele logo’s en liveries van luchtvaartmaatschappijen.
 
DENIM: QUALITY & COMFORT
Met deze collectie pakken we door met sterke en verfijnde jeans waar vakmanschap en liefde voor denim centraal staat. Iets wat je direct terugziet in de fit, de stof, de wassing en de details. Door constant te blijven ontwikkelen, tweaken en testen, blijft de PME Legend jeans collectie op het hoogste niveau. Iets wat de doelgroep al jaren is gewend en mag verwachten.

PME Legend Denim Experience Germano Menswear Harderwijk

Germano Menswear Harderwijk

Adresgegevens

Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423595

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info