Genomineerden Business Event Harderwijk

Negen ondernemers wachten de komende weken in spanning af of hun bedrijf in de prijzen valt tijdens het Business Event gemeente Harderwijk. We blikken vooruit met zeven genomineerden en ESZET Handelsgoep, winnaar 2015 in de categorie Industrie en Dienstverlening:

Genomineerden en oud winnaars Business Event gemeente Harderwijk aan het woord.

Jonge Ondernemer
Genomineerd in de categorie ‘Jonge Ondernemer van het Jaar 2015’ zijn Hotel Monopole, SUZ&ZO en Palfinger Boats. Arnold Posthumus van Hotel Monopole vertelt: “Het is voor ons een bevestiging dat als je dicht bij jezelf blijft, met liefde je vak uitvoert en houdt van je "werk", dat gasten dat waarderen. Er is een frisse wind door het bedrijf gegaan, maar de vertrouwde gastvrijheid is gebleven.” Suzanne van Harten, SUZ&ZO, ziet de nominatie als een nieuwe blijk van waardering en erkenning, waar zij super trots op is. “Blijkbaar wordt het opgemerkt dat ik, door de wijze waarop ik marketing & sales toepas in de vastgoedbranche een gaat in de markt heb gevonden. Of juist heb gedicht.”, aldus Suzanne van Harten.

MKB en Detailhandel
Van Dompseler Bespaar Advies, T.T. Electronics en Dansschool Porceletti zijn genomineerd in de categorie MKB en Detailhandel. Sander van Dompseler van Van Dompseler Bespaar Advies geeft aan dat dit een mooie kans is om op een groot podium te laten zien wie zij zijn, wat zij doen en wat zij kunnen. Teun Tollenaar van T.T. Electronics is blij verrast met de nominatie: “Op de verkiezingsavond staan er enkel maar winnaars op het podium want de nominatie alleen al zegt genoeg over de ondernemers! Dat kan alleen maar een leuke avond betekenen.” Jan Postulart van Dansschool Porceletti  is zowel trots als verrast over zijn nominatie en ziet de nominatie als een erkenning voor de danssport.  “Voor mij is dansen een uitlaatklep en ik vind het geweldig om anderen ook te zien genieten en groeien in hun sport. Ik kijk enorm naar deze avond uit en vind het geweldig om genomineerd te zijn met zulke goede collega-ondernemers.”

Industrie en Dienstverlening
Genomineerd in de categorie Industrie en Dienstverlening zijn Heimensen Handels- en Transportbedrijf, Hazeleger Bandenservice en Perspectief Groep BV. Met al meer als 45 jaar ervaring op het gebied van houten heipalen en houttransport zou Cornee Heimensen met zijn nominatie voor het Business Event graag meer bekendheid genereren in de gemeente Harderwijk. Wim en Peter Wijnholds van Perspectief Groep BV zijn erg blij met de nominatie: “Als onze eigen medewerkers vitaal zijn, de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun talenten optimaal in te zetten kunnen zij andere organisaties beter maken. Deze nominatie is een compliment voor ons hele team!”

Ondernemer van het Jaar 2015
ESZET Handelsgroep mag zich ‘Ondernemer van het Jaar 2015’ noemen in de categorie Industrie en Dienstverlening. Vorig jaar sleepte zij deze prijs in de wacht.  “Het business Event was een mooie ervaring. Dat Eszet als winnaar werd gekozen in de categorie Industrie en Dienstverlening was geweldig en wij zijn nog steeds enorm vereerd. In de weken erna hebben we nog vele felicitaties mogen ontvangen. Wij willen alle ondernemers van Harderwijk hiervoor bedanken en de genomineerden voor “Ondernemer van het Jaar 2016” in Harderwijk veel succes wensen!”

Op maandagavond 4 april zal de juryvoorzitter, notaris Stephanie Scheiberlich, bekend maken wie er met de awards naar huis gaan. De all-in prijs voor deze ondernemersavond bedraagt € 47,50 exclusief BTW. Voor meer informatie en het bestellen van de kaarten kunt u terecht op de website: www.businesseventharderwijk.nl.  

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info