Genia de Boer-Dijkgraaf 25 jaar werkzaam bij Bronkhorst Wonen

Donderdag 1 april was Genia de Boer-Dijkgraaf uit Harderwijk 25 jaar in dienst bij Bronkhorst Wonen. Genia is vrijdag flink in het zonnetje gezet.

"Mijn man en ik werden vrijdagochtend 2 april om half acht opgehaald door mijn werkgever Jan Willem Bronkhorst", vertelt Genia. 

"We werden naar het huis van Jan Willem en Janny Bronkhorst gebracht. Hier stond een compleet ontbijt voor ons klaar. De hele tafel was mooi opgemaakt en er werd gelijk een fles champagne opengemaakt. Het was heel leuk. Daarna zijn we naar het werk gegaan. Alles was mooi versierd en er stond een grote taart klaar met de tekst 'Genia 25 jaar in dienst'. In de avond kwamen alle collega's een hapje en een drankje doen. Het was echt een feestje".

Genia doet veel administratief werk maar helpt en adviseert ook klanten in de winkel. In die 25 jaar is er veel veranderd bij Bronkhorst Wonen. "Toen ik daar net begon was het heel anders. Alles werd nog met de hand geschreven. Nu is het allemaal gemoderniseerd. Bronkhorst Wonen is een klein bedrijf met acht medewerkers. Je kent elkaar allemaal goed. Je hebt veel dingen samen meegemaakt. Ik was begin twintig toen ik daar begon. Ik ben in die 25 jaar getrouwd, kinderen gekregen, je maakt het allemaal zo nauw met elkaar mee.

Vandaag de dag vinden mensen het interieur steeds meer belangrijk. Je hoeft de televisie maar aan te zetten en er komt weer een woonprogramma voorbij. Het advies geven aan klanten is daarom ook echt een belangrijk onderdeel geworden van het werk. Mijn afwisselende baan in combinatie met het persoonlijke van een klein bedrijf maakt mijn baan zo leuk".

Bronkhorst Wonen

Adresgegevens

Amperestraat 3
3846 AN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414774

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 9.00 - 21.00 uur
Za 9.00 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info