Gemeente Harderwijk zoekt kandidaten voor Jeugdlintje 2019

Wij zijn op zoek naar jongeren van 6 tot en met 23 jaar die een voorbeeld zijn voor hun leeftijdsgenoten. En het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. (Bekijk video jeugdlintje 2018)

Het Harderwijks Jeugdlintje is een onderscheiding voor jongeren die vrijwillig helpen aan een mooier en beter Harderwijk. Bijvoorbeeld door een lange tijd vrijwilligerswerk te doen voor een culturele of sportvereniging, door mensen met een handicap of ziekte te helpen.

Of jongeren die activiteiten in de wijk organiseren voor een goed doel. En vergeet ook niet jongeren die langdurig voor een ziek familielid zorgen of een heldendaad hebben verricht.

Kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? 

Meld hem of haar dan voor 10 november aan. U kunt daarvoor dit formulier invullen. In het formulier beschrijft u de reden van voordracht. Eventuele bijlagen, foto’s of een filmpje kunt u sturen naar jeugdlintje@harderwijk.nl. Ook voor vragen over het Jeugdlintje kunt u op dit e-mailadres terecht.

Wat gebeurt er na aanmelden?
Alle inzendingen worden in november beoordeeld door een speciale jury. Bij het beoordelen wordt gelet op de bijzonderheid van de activiteit, de uitstraling van de verdiensten voor de gemeente Harderwijk en de voorbeeldfunctie naar anderen. Iedereen krijgt bericht of zij wel of niet in aanmerking komen voor het Jeugdlintje.