Gemeente en provincie zetten firma Overhoff in het zonnetje

Wethouder Christianne van der Wal reikte woensdag de EER Dankjeweltaart uit aan de firma Overhoff Telecom en ICT.

Met het uitreiken van de taart willen gemeente Harderwijk en provincie Gelderland ondernemers bedanken die een bijdrage leveren aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie.

Jubilerende Overhoff levert bijdrage aan innovatie in Gelderland. Overhoff is een Harderwijker firma die een belangrijke bijdrage geleverd heeft aan de economische ontwikkeling in de provincie. Voor Overhoff is dit een bijzonder jaar omdat zij 25 jaar bestaan.

Het bezoek is onderdeel van de zogenoemde Dankjeweltour

Gelderland is de meest ondernemende regio van Europa in 2019. Die eer deelt de provincie met de Regio Asturië in Spanje en Thessalië in Griekenland. Gelderland kreeg de European Entrepreneurial Region (EER) Award van het Europees Comité van de Regio’s. De provincie heeft een uitstekende ondersteuningsstructuur voor startende en bestaande ondernemers. De gemeente beschikt over innovatieve financiële instrumenten om de economie te stimuleren. Er is een goede samenwerking met verschillende partners in onderwijs en bedrijfsleven.

De Dankjeweltour is een activiteit in het kader van de EER Award 2019

Elke week gaat een gemeente in Gelderland op bezoek bij een bedrijf om een Dankjewel Taart te brengen. De ondernemer wordt daarmee bedankt voor de bijdrage aan de Gelderse Economie. De Rabobank zorgt voor de taarten.

Taart aansnijden bij Overhoff Telecom en ICT Harderwijk

Overhoff Telecom & ICT

Adresgegevens

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433433

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info