'Gelukkig viel de jury best mee' (video)

Vrijdagavond is het zover, drie leden van Kempo Kuntao Harderwijk, Yenny Luu, Romy Snaauw en Michel Luu, zijn te zien in de vijfde auditie-avond van Holland's got Talent.

Ze waren eerder al in het Harderwijkse Weekjournaal van 25 april, om over hun sport en hun deelname aan de talentenjacht te vertellen.

Nu is bijna de avond aangebroken waarop heel Nederland kennis kan maken met de Chinese vechtsport Kempo Kuntao. Want dat is waarom ze mee wilden doen met Holland's Got Talent. "Kempo Kuntao is geen bekende sport en dat is jammer, want het is zo leuk. Ik ben zo benieuwd wat iedereen er van vindt, we hebben het zo lang stil moeten houden."
 


Vrijdagavond zitten de drie, bijna bekende Harderwijkers, met alle leden van de vereniging, familie en vrienden in Bar Sportief, Stadsweiden. "We kennen de  uitbaters van die bar, we zitten daar als vereniging regelmatig. Vrijdagavond kunnen we onze auditie dan eindelijk op groot scherm bekijken."

Yenny vond het hele televisiegebeuren heel leuk om te doen. "Je kunt je vooraf echt niet voorstellen wat er allemaal bij komt kijken." Vooral het moment achter de coulissen, net voor ze op moesten, was spannend. "Dan krijg je het seintje en loop je het podium op. In de verte zie je de jury en meteen denk je aan de uitzendingen die je eerder hebt gezien. Gelukkig viel de jury best mee."

Hoe ver ze komen, mag Yenny echt niet vertellen. "We moeten alles echt geheim houden. Maar als je meer wilt weten, moet je gewoon kijken vrijdag!"

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info