Geldersch Landschap & Kasteelen zoekt vrijwilligers voor bezoekerscentrum Staverden

Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) is op zoek naar nieuwe vrijwillig gastvrouwen/heren voor bezoekerscentrum Staverden.

De belangrijkste taken binnen deze rol zijn het geven van voorlichting aan bezoekers en het afrekenen van winkelartikelen.

GLK zoekt vrijwilligers die in de periode april t/m oktober 1 dagdeel per week beschikbaar zijn en in de periode november t/m maart 1 dagdeel per maand. Enthousiasme, een actieve houding, woonachtig in de omgeving en de bereidheid om meer over landgoed Staverden en GLK te leren zijn een vereiste voor deze vrijwilligersfunctie. 

Het bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Staverden bevindt zich in een voormalige boerenschuur aan de Staverdenseweg 289 te Staverden. In het gebouw krijgt de bezoeker informatie over landgoed Staverden middels posters, interactieve computerprogramma’s en een film. Belangrijk onderdeel van het centrum vormt de landschapswinkel. Er zijn diverse streekproducten en souvenirs te koop. 

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op www.glk.nl/help-mee/word-vrijwilliger of neem contact op met Gerard Heemskerk, tel. 0341 554493 of gerardheemskerk@upcmail.nl. Reageren op deze vrijwilligersvacature kan t/m zondag 11 februari. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdag 28 februari.