‘Geef mij nu je angst’ (vrij naar Hazes)

Geef mij nu je angst, een bekend liedje van Andre Hazes, vertolkt een gevoel dat voor velen heel herkenbaar is. Zanger, schrijver en theatermaker Martin Brand spreekt over dat gevoel op donderdagavond 17 september bij Café de Belofte aan de Smeepooortenbrink in Harderwijk. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Grandcafé de Liefde. Iedereen is welkom.
 

Of je je nou een beetje zorgen maakt of serieus bang bent, of je angst hebt voor corona of voor iets anders, angsten en zorgen zetten een rem op je leven. Daar is iedereen vatbaar voor. En daar wil iedereen vanaf. Dat had Hazes goed gevoeld.

Als het om angst gaat, heeft Martin Brand wel recht van spreken. Een paar jaar geleden overleefde hij diverse keren een hartstilstand. Na zijn herstel is hij weer even actief als daarvoor. Hij werkt als zanger, theatermaker en regisseur. Ook dirigeerde hij diverse grote projectkoren. Tegenwoordig werkt hij bij het Leger des Heils. Of hij nooit meer bang is? Hij vertelt het er ongetwijfeld over op 17 september.
 
Café de Liefde
Café de Liefde staat voor informele, laagdrempelige bijeenkomsten, die draaien om vriendschap, verrassende gesprekken en alles wat het leven de moeite waard maakt. De evenementen vinden plaats op verschillende horecalocaties in Harderwijk. Regelmatig vindt de ‘Zondag met Café de Liefde’ plaats. Vorig jaar sprak daar columnist, theatermaker en voorganger Rikko Voorberg en begin 2020 was Jolanda Fennema van het Leger des Heils de gangmaker.
 
Informatie
Op donderdag (deze keer geen zondag!) 17 september begint Café de Liefde om 20:00 uur; de inloop is vanaf 19:30 uur. Iedereen is welkom bij Café de Belofte, Smeepoortenbrink 4 in Harderwijk. De meeting is corona-proof: met registratie, op gepaste afstand en als het kan buiten. De toegang is vrij. Drankjes zijn voor eigen rekening en er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten.
 
Meer weten? Vragen? Kijk dan op de website www.grandcafedeliefde.nl, bel met Teun van Garderen (06 42 65 69 24) of mail: [email protected].
 

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info