Ga op de foto met jouw superheld bij Specsavers Harderwijk!

Alle oma's, moeders en kinderen opgelet! Vaderdag komt er weer aan en omdat alle vaders en opa's superhelden zijn heeft Specsavers Harderwijk een leuke actie bedacht. Bekijk hier de video over de actie!

Woensdagmiddag 12 juni van 14:00 uur tot 17:00 uur zijn er namelijk allemaal superhelden te vinden in en om de winkel van Specsavers in de Donkerstraat. Met deze superhelden kan jij speciaal voor Vaderdag met jouw kinderen op de foto gaan!

Wanneer je op de foto bent geweest krijg je een fotolijstje mee, en kan je vanaf vrijdag 14 juni de foto’s zelf uitprinten via de Facebook én site van Harderwijkse Zaken. Zo heb je een mooi cadeau voor Vaderdag en daarnaast zit er bij het lijstje een spectaculaire korting op een volledige bril in combinatie met een tweede bril gratis! Deze actie is alleen geldig in het Vaderdagweekend, dus wees er snel bij voor een oogmeting want vol is vol!

Kom jij dus op woensdag 12 juni naar de winkel met jouw kinderen om op de foto te gaan met jouw superheld? Tot dan bij Specsavers Harderwijk!