G.V. Olympia gehuldigd als seizoenskampioen

Afgelopen zaterdag vond regio finale plaats in Putten! Sharayah en Pilar zaten samen met GV Sparta in een team en hadden zich geplaatst voor de team finale. Ze hebben een goede wedstrijd geturnd en dit is beloond met de eerste plek!

Ze zijn dit seizoen bij elke wedstrijd eerste geworden en daarom zijn ze gehuldigd als seizoenskampioen! Super goed gedaan meiden!

Dani had zich heel knap geplaatst voor de individuele meerkampfinale. Ze heeft het goed gedaan en mooie oefeningen laten zien. Helaas deed Dani deze wedstrijd buiten mededinging mee. Vanuit de vereniging hebben ze te weinig juryleden aangeleverd voor de wedstrijden van de meisjesselectie. Dit heeft ervoor gezorgd dat Dani wel mocht deelnemen maar niet in aanmerking kwam voor een prijs.

Ze zijn daarom op zoek naar juryleden! Jureren kan écht iedereen leren. Een juryopleiding wordt vergoed en bestaat uit 5 keer een fysieke bijeenkomst of 10 keer een digitale bijeenkomst. Je sluit het af met een examen die je zelf kan inplannen. Na de opleiding bepaal je zelf bij welke wedstrijden je wilt jureren. Het gaat hierbij om slechts enkele dagen per jaar.

Interesse of eerst meer informatie? Laat het weten! Stuur een mailtje naar [email protected].

GV Olympia Harderwijk