Fundustry geeft gratis borrelboxen weg in Harderwijk

Fundustry Events, vooral gericht op bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en vrijgezellenfeesten, verrast bedrijven in Harderwijk met een borrelbox, omdat een echte vrijmibo er op dit moment nog niet overal in zit.

Harry van den Berg van Fundustry vertelt: “Budgetten worden op dit moment zorgvuldig verdeeld, ook bij ons. We zien dat de hoeveelheid bedrijfsuitjes nog lang niet terug is op het niveau van voor de crisis, en begrijpelijk!

Om bedrijven tegemoet te komen verrassen we ze graag met een doos vol lekkers, zodat het gevoel van een vrijmibo toch aanwezig is.”
Met collega’s ontspannen en een vrijdagmiddagborrel drinken, dat is even geleden en voor sommige bedrijven zal het ook nog even duren voordat ze weer met z’n allen op stap kunnen. Fundustry Events -met een locatie in Ermelo- bedacht een oplossing hiervoor.

“Kan een bedrijf nog niet komen borrelen, dan brengen wij de borrel naar het bedrijf, althans de hapjes dan, een kleine snack voor de lekkere trek op vrijdagmiddag”, aldus Harry van den Berg.

Deze smaakvolle traktatie wordt bij enkele bedrijven op het industriegebied Lorentz persoonlijk afgeleverd. Daarnaast biedt Fundustry ook de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief een vrijmibo te komen doen op locatie. Kun je niet tot vrijdag wachten? De vrijmibo kan op alle dagen van de week worden ingepland! Een stoere activiteit met je collega’s en daar schenkt Fundustry de eerste twee drankjes gratis voor je in. Een aanbod dat openstaat voor alle bedrijven in Harderwijk en omgeving. Meer informatie hierover vind je op deal.fundustry.nl.