Format InnovatieClass van de Diamant genomineerd voor het Samen Sterker Fonds

Door het Samen Sterker Fonds van de Rabobank Randmeren is de Diamant genomineerd voor het initiatief “InnovationClass” waarbij zij ondernemers en onderwijs bij elkaar brengen om innovatie te realiseren. Om te winnen hebben ze uw like nodig op onze Samen Sterker Fonds Facebookpagina. Steun ons daarom nu en like!

Vaak worden de beste ideeën door jonge denkers uitgedacht op een zolderkamertje ergens achteraf.

En hoe dan verder met je briljante vondst? Het bedrijfsleven zit altijd te springen om slimme oplossingen en ook investeerders weten wel raad met een gouden idee.

Maar vaak weten zij weer niet hoe ze de jonge wetenschappers en techneuten het beste kunnen bereiken. InnovatieClass is een format dat jongeren met een innovatief idee in contact brengt met ondernemers, investeerders en opleiders. Hier kunnen ze elkaar ontmoeten en inspireren.

InnovatieClass is een expeditie naar – tot nu toe – onbekende mogelijkheden. Vol met uitdagende kennissessies, aangevuld met motiverende sprekers. Kortom; een ‘mental bootcamp’. Het format gaat voor het eerst in het voorjaar van start in Harderwijk om daarna uitgerold te worden over de regio Noord-Veluwe.

InnovatieClass komt uit de koker van De Diamant van Midden-Nederland en is de Harderwijker inzending voor het Samen Sterker Fonds van Rabobank Randmeren. De Diamant van Midden-Nederland is een samenwerkingsverband tussen ondernemers, onderwijs en overheid met als doel de regionale economie te versterken.

Meer informatie:
www.dediamantvanmiddennederland.nl
Annemieke Woltjes, 06- 53 258599

De Diamant Midden Nederland Samen Sterker Fonds